Högsjödagen 2011


Min syster Sara poserar för att visa hur fin hon är efter att ha gått ned i vikt, jeansen sitter inte tight längre. Jag med lilla prinsessan och fina älsklingen.
 
Här provar pojkarna bus, Filip och Lukas på väggen.
 
Linnéa och Viktoria provar på klätterväggen.
 
Mina systrar Anna och Sara, här står de med sina barn och spelar på hjulet.. Lukas vill ha pengar från mormor Ewa.
D skjute luftgevär.
 
Då har vi avklarat åtets Högsjödag. Godisstänger och brända mandlar blev det, alltid lika gott. Det var mulet väder så inte så mycket folk. Tråkigt nog var det vädigt lite stånd uppe. Det var säkert tio som fattades. Jättetråkigt då de säkert förlora en massa människor på detta.

Har alltid åkt på Högsjödagen sedan jag var liten så det är en tradition. Det är så synd att det de senaste åren blivit mindre och mindre. Det bruka finnas hästridning, karuseller, artister och annat kul men var det några få stånd, lotteri, luftgevär samt klättring.

Det kul att hälsa på morfar och att se Högsjö som är ett barnminne då jag och min syster Sara bruka bo hos vår mormor och morfar. Nu finns tyvärr inte mormor kvar men vi kommer alltid till Högsjödagen för att hälsa på morfar.
 

Tre årsdag


 
Vi firade vår tre års dag den 8/8 på östgötakök. Trevligt men en aningens kall var det då vi satt ute. Vi gifte oss 080808, på grund av att vi av en slump hade förlovningsfest 070707 så bestämde vi oss att det blev ett bra datum, lätt att komma ihåg. Och nu är vi här, en familj! Känns jätte bra. Nu ser vi fram emot ett år till tillsammans 

BVC, spruta 1 och 2


Födelse vikt: 3040g Längd: 47cm
Vikt nu: 5970g Längd nu: 57,2cm

Då har vi varit på BVC och fått två sprutor. Usch... inte kul alls, jag var så nära att gråta men jag bestämde mig att jag var tvungen att vara strak för min prinsessa. Hon var så duktig.

Hon växer och växer, kul att se. Min lilla prinsessa.. mycket kärlek bara kärlek.
Plåster på Smulans stick. Hon har en på andra låret oxå