Malmö i bilder


 
Här har vi vårat Malmöbesök i lite bilder. Vi var på lilla torg och åt på Victors, tillsamans med älsklingens syster Debbie och hennes sambo Linda. Så sällan vi ses, jätte tråkigt så det var på tiden att det blev av. Hamburgaren som jag och älsklingen åt var ej att rekomendera. Dagen där på tog vi en shopping tur på stan. Det blev en trenchcoat från Zara. Sedan tog vi en fika. Så fina löv och hjärta vi fick.

Sleeping beauty är nu två månader!


 
Nu är hjärtat två månader. Känns jätte kul att se hur hon förändras. Hur mycket mer hon interagerar med oss. Hon har fler läten och ler för att hon är glad och inte bara för att hon härmar oss. Hon är verkligen i växt fasen nu, inte bara för att hon är vaken stor del av dagen utan för att hon vill vara med och se vad som händer. Skulle dock vara skönt att få rutiner nu. Det enda som är konstant är kvälls sömnen, men hon kan somna tidigare än 23 nu iallafall. Får se om det blir någon skillnad vid tre månader, som min syster säger.

Magisk svans?


 
Jag fick syn på detta här om dagen. Helt fantastiskt! Han har alltid denna böj på svansen och denna gång lyckades han fånga lampan. Yakuza har talang.