Nageldesign innan Smilla


 
Dessa naglar gjorde jag innan strax innan Smilla föddes. Syns på mina svullna fingrar. Riktigt jobbig tid innan förlossningen, hade ca 15 kilo vatten i kroppen. Såg ut som en valross, huu.. ryser när jag tänker på det.

Blir inte mycket naglar nu förtiden. Tiden går åt till Smilla och sover hon gör man annat som behöver bli gjort. Hade riktigt fina naglar då iallfall!

Semper


 
Fick hem ett brev med lite mat inspiration till Smilla från Semper. Just nu dricker hon mild välling från Semper och det fungerar bra. Känns som att det är det enda hon får i sig nu för tiden. Hon är förkyld och inte så pigg på mat just nu. Jag har börjat ge henne fågel och fisk nu och det verkar som att det går hem hos damen.

Hjärtat är förkyld


 
Hjärtat är förkyld! Andra gången i hennes liv. Denna gång känns det som en "riktig" förkylning, vad jag menar är att sist var det knappt märkbart. Denna gång är hon riktigt snorig. Så man har handlat lite hjälpmedel från apoteket. En när sug från Otri-baby samt Nezeril näs droppar. Riktigt svårt att ge henne dropparna men jag lyckades ge henne dem i kväll. Det är attack metoden som gäller. Nässugen är det värre med, helt omöjligt att försöka med den. Hon lär sig alldeles för snabbt att det kommer bli obehagligt när man rör vid hennes närsa. Hon bara flaxar och vrider på huvudet. Hon sover gott nu och det skall jag också göra snart!