Miranda Kerr


 
Detta är tre månader efter Miranda Kerr fött sin son Flynn, är hon i princp tillbaka i den form hon var innan. Här fotas hon för Victoria´s  secret nya baddräkts kollektion och ser lika snygg ut om hon gjorde innan sin graviditet, finns knappt något som tyder på att hon varit gravid. Önskar jag kunde se ut så! Jag har en bulle på magen samt kärlekshandtag som inte vill gå bort så här fyra månder efter min sköna böna kom till världen. Men något man ej kan komma ifrån är större bröst samt bredare höfter, så det har vi båda gemensamt.
 
 
Här har vi henne sex månader efter förlossningen. Man kan se att hon verkligen har tajtat till sig ordentligt samt att höfterna tycks gått tillbaka ordentligt. Hon säger att hennes hemlighet är yoga, äta nyttigt genom graviditeten samt att amma sonen Flynn. Hon har nu mera en bok ute med namn Treasure yourself. Boken tycks vara svår att få tag på i sverige, så jag har satt upp mig på en väntelista, så jag hoppas jag får mail snart som säger att den kommit in.

Nageldesign


 
Lite av min nageldesign. Hinner inte med så mycket nu för tiden. Inte så konstigt då man har en liten som inte ger en mycket tid till att jobba på naglarna. Försöker hinna med mina systrar men mig själv blir det inte mycket med. Jag är inte utbildad men tycker att jag är ganska duktig endå. Jobbar med uv gelé vid namn Light Elegance.

Lilla Smilla är nu fyra månader


   
 
Nu är Smulan, ellerrättare sagt Smilla som är hennes rätta namn, fyra månader. Först var jag inte säker på om jag skulle ha med bilder på henne sedan om jag skulle skriva vad hon heter men nu så är hon med med namn. Kan ses som mycket med stämplarna men jag vill göra bilderna så oaptitliga för stöld som möjligt.

Var på BVC och vägde och mätte lilla hjärtat.
Start vikt: 3040g vikt nu: 6690g
Start längd: 47cm längd nu: 59,6cm
 
Det går så fort, man hinner knappt tänka. Vi har en egen liten människa, en snart gåendes och talande liten människa. Älskar henne så innerligt. Varje gång hon gråter brister hjärtat och varje gång hon skrattar kommer det en glädjetår. Så fin och så älskad.