"Kulan" i vecka 28 (27+1)


 
Den här bilden tog jag i går då vi gick in i vecka 28 eller som många vill säga 27+ något, för mig +1. Är riktigt förkyld, Smilla också. Smilla har varit sjuk sedan i torsdagsnatt, då hon sov väldigt lite vilket jag inte gjorde heller. Fick vara hemma med Smilla på fredagen, jobbade lördagen men mådde inte alls bra och så blev jag sjuk på söndagen. Nu är det fredag och jag mår klart bättre men fortfarende snvig som tusan, samt hostig. Smilla är också snuvig och känns en aningens grining. Undara hur det kommer vara på måndag? Hoppas Smilla kan gå på dagis så jag kan åka på körskolan. Har inte långt kvar nu, skulle gärna vilja få det där förbannade kortet någon gång.
 
 
Livmodern är nu så pass stor att den påverkar hur du rör dig. Man kan fortfarande vara aktiv men koroppen säger ifrån när man tar i för mycket. Man kan då få sammandragningar vilket innebär att livmodern drar sig samman och blir hård. Bebisen vägen ca 1200 gm och är ca 39 cm långt. På pojkarna har testicklarna börjat vandra ned genom ljumskkanalen från buken mot pungen. När en pojke är nyfödd undersöks alltid om testicklarna har vandrat hela vägen ned, annars följs det upp senare.

En önskan till hösten och vintern


 
Skulle gärna vilja ha detta nu till hösten och vintern. Visserligen är jag ingen fan av Canada Goosepågrund av deras val av päls, som kommer från prärievarg, som lever i Canada, en så kallad Coyote. Skulle vilja att pälsen var fake så skulle valet vara super klart. Jag är riktigt klyven, fint men äckligt att ha en liten varg runt huvudet, å andra sidan har jag ko och gris runt kroppen och fötterna. Använder väldigt lite smink men det är säkert någon stakars kanin som fått prova innan mig. Gässen och änderna då.. ja nu känner jag att jag gick in på något som är betydligt större än min futtiga lilla önskelista. Vi tar det en annan gång. 
 
Denna lista håller en varm och snygg. Har ett par Timberland mukluk redan men i den ljusbruna versionen. Dr Martens har jag länge önskat mig men har inte haft pengar eller så har något annat gått före. Hunter vill jag mest ha för märkets skulle, för stövlar är aldrig snygga. Canadian mukluk riktigt fina, dock har harar fått sätta livet till för dessa. Men mukluks är något som alltid tillverkats i Canada av Canadas urbefolkning.
 
Detta var en lite lista på saker jag skulle vilja ha. Inte billiga saker alls, därför en önskelista då jag lär få önska länge innan någon av dem kan slå in.

Skall det bli denim eller sand?


Har ett dilemma! Vet inte om jag skall välja Denim 107 eller om jag skall ta den Sand färgadeåkpåsen/baby cocoon? Skulle vilja ha båda färgerna men så mycket pengar har jag inte. Tar hem dem från England, blir billigare även när frakten ligger på 450kr.
 
Min Donkey är svart och sand men jag kommer sy och köpa andra sufletter och känns inte som att sandfärgen skulle passa till dessa utan att det mörka jeanstyget skulle passa bättre, men det passar inte till de sandfärgade sufletterna. Blir som ett moment 22 men samtidigt vilket ilandsproblem! Kommer nog att sattsa på denim 107:or na, för att komplettera med sand eller en annan färg. Eller så blir det jade green färgade sufletter som jag hade tänkt ta från första början men det ville inte David!
 
Finns en ny high performance åkpåse som man kan byta ut locken på. En med dun och en med ett tunnare tyg. De kostar dock ca 500kr mer styck och jag behöver två! 
Bild tagen från google