Skissar lite..


 
Suttit och skissat lite i dag. Har kommit på mig själv att det enbart är smala, tränade tjejer jag tecknar nu för tiden. Kan ha att göra med att jag är en aningens trött på mitt uteénde. Har börjat med plankan men inte mycket mer fysisk träning. Svårt nu när det är snö ute samt att man har en lite tjej att hålla reda på. Tänkt börja med zumba men jag kommer aldrig igång. Har dock ändrat mina matvanor lite. Tagit bort stor del av de massiva kohydrater jag bruka äta så som pasta och potatis. Nu blir det mest en god sallad tillsammans med tex köttbullar, kyckling eller lax. Jag hoppas att det skall visa sig att det fungerar inom en snar framtid. Har gått knappt en vecka sedan jag börja reduceringen av kolhydrater, så det dröjer ett tag till innan jag kan se några större resultat. Måste röra på mig!

Mina presenter


 
Yes!! Jag fick det jag önskade mig mest och det var en ritplatta till datorn. Jag fick Wacom Intous4 medium Wireless. Riktigt nöjd över att det blev wireless också, den finns utan och det ar den jag önska mig först men kände att eftersom att det enbart är medium som finns i wireless kunde det lika gärna bli denna.
 
På dagen av min födelsedag fick jag denna av hjärtat David. Tack för påfyllningen älsklig! En sådan kanske lite tråkig present men endock nödvändig. Doftar super gott.

Nästan frisk


Jag och hjärtat är nästan friska nu. Endel hosta och snuva kvar men det känns betydligt bättre. Tänkte visa mitt favo just nu, som är center kokos. Så gott, speciellt när kärleken kommer hem med så här många.