Tillbehör till Bugaboo Donkey


 
Här har vi lite saker för att göra resan i Donkeyn lite skönare för hjärtat och lilla bebisen i magen. Lite förslag på färger som finns. Skulle nog vilja ha alla dessa såklart så man kan byta och ändra utseéndet på vagnen genom tillbehören. Baby Cocoon står det bara att den passar Bee, men när jag var och beställde vagnen så låg det en Cocoon i carrycoten så det borde ju rimligtvis passaDonkyn också!
 
Åkpåse ligger på ca 1250-1350kr, Cocoon ligger på ca 1050kr och sittdyna ca 599kr.
Så ha vi ju sufletten att tänka på. Här går det att ändra nästan precis som man önskar. Original suffletterna kommer i enfärgat, samt till carrycoten. Men det finns möjlighet att vara lite mer personlig och ha tillexempel en sufflett från Frankofant, eller så kan man om man är duktig på att sy, sy upp en själv. Går även att sy till carrycoten, bågen samt sittdyna. Bilden längst ned är lånad av mybabababies.blogspot.com som lät Peccolina sy upp en väldigt fin sufflett samt skydd till bågen. Hoppas detta är ok, annars får du banna mig så tar jag bort den. Tycker den är den absolut snyggaste suffletten jag sett så jag ville göra lite reklam för den! 
 
Jag tog med Bugaboo Cameleon pga av att jag skulle gärna ha de suffletterna. Snygg i ljusrosa samt lila. Men jag skall sy egna tillbehör till Donkyn, för sy är något jag är riktigt bra på.
 
Bugaboo Donkey sufflett ligger på ca 600kr.
 
 
Vill även ha Bugaboo´s organizer som skulle sitta väldigt fint på vagnen. Skulle nästan inte behöva ha någon skötväska med denna. Iallafall det man behöver för dagens utflykt.
 
 
 
Så behöver vi öka på vagnen om några månader med ett så kallat påbyggnads kit så man går från mono till duo. Då ingår ett regnskydd, en ram, en bygel, en sufflett, en sufflettbåge samt enstandard klädsel till sittdelen. Detta paket ligger på ca 2000kr

Bugaboo Donkey och Maxi-cosi Pebble


 
Då var det beställt en Bugaboo Donkey! Beställde även en Maxi-cosi Pebble med en isofix och en adapter till vagnen. Igentligen skulle vi bara åka och titta på den hos Babyproffsen men så beställde vi den och babyskyddet pga att de var rabatt på 1 000kr om man handlade för över 6 000kr. Jag ville ha ett babyskydd som passa till vagnen så det var bara att beställa. Hade glömt att fråga om detta om inte David hade sagt något.
 
Tog en mono eftersom det dröjer flera månader innan lilla myran kommer. Då köper jag ett duo påbyggnadskit. Jag var inte så nöjd med säljan på Babyproffsen. Hon ville inte sälja fick jag känslan av. Jag skickade ut köp signaler som bara den, "hur beställer jag" sa jag och fick en brochyr att titta i och kunnde återkomma. Det var David som pucha på så det blev av. Jag ville men fick inte napp. Visserligen började kl närma sig stängning men vi pratar om 15 599kr! Det är mycket pengar och någon annan hade nog inte stannat. Jag är själv säljare och jag skulle ha gjort annorlunda. 
 
Tittar på tillbehör, vad som kommer behövas. I november är det dags att köpa påbyggnadskittet som ligger på
2 000kr. Sedan finns det en mängd andra saker som jag kommer skriva om i ett annat inlägg.

V.18+1 vecka 19


 
I dag blev det vecka 18+1 även kallad vecka 19. Allt känns jätte bra. Får lite puffar då och då som jag känner. Är riktigt glad för min syster som också är gravid, en månad innan mig. Hon var på ultra för att få reda på vad det blir och Sara, som min syster heter, vill så gärna ha en tjej nu efter tre! killar och det är en tjej! Jippi! Undra nu vad som finns i min mage? Förhoppningsvis får vi reda på det den 9:de. Har ställt in mig på en kille men vem vet.
 
Nu går det att känna livmodern under naveln och är ungefär lika stor som huvudet på en nyfödd bebis. Nu kan man känna bebisen vilket vara skönt då det kan innan ha kännts svårt att tro att det finns något där inne. Bebisen är nu ca 22 cm lång och väger ca 280 g och kan knäppa sina händer. Foster fettet är tjockt nu och täcker hela bebisen nu. Huden har får hår nu som täcker hela bebisen men kommer falla av innan det är dags att födas. Huvuduppgiften för håret är att skydda den känsliga huden. I magsäckern och tarmar börjar vätska bildas som behövs för matsmältningen. Nu finns anlagen för de permanenta tänder som komma skall. Hos en bebisflicka har äggstockarna fått anlag för de framtida äggcellerna.