Steve Madden 'Dynemite'


 
Jag har sett dessa förut men har ändå missat dem. Har tänkt att de kostar alldelses för mycket för mig men jag tyckas ha haft fel, eller så är de på rea eller något då de ligger på 995kr hos Nelly.com och i USA ca 700kr. Skulle gärna ha den i alla färger. Har bara hittat beige hos Nelly.com, men i 37 och upp. Jag har storlek 36 så jag håller en tumme att det kommer in 36. Skulle väldigt gärna ha svart också och varför inte de korall färgade när vi endå är i farten! Nä.. men svart och beige skulle sitta väldigt bra på mina fötter. Snygga till vardags och fest, helt perfekt helt enkelt!

Vecka 36 (35+2)


 
Då har vi kommit ännu närmre BF vilket känns helt underbart eller vad man nu skall tycka. Ont som bara den kommer det att göra men kännas såå mycket bättre efteråt. Vecka 36 är här och det känns riktigt tungt. Foflossningen hjälper inte till, känns som att den bara blir värre. Visste inte att man kunde känna hela bäckenät, men det kan man! Det knakar i den också. När jag försöker vrida mig i sängen knakar den och det gör så ont.
 
 

Bebisen börjar förbereda sig på att födas. Det tränar andning, men inte när det sover djupt. Bebisen har nu längre perioder av både sömn och aktivitet. Det rör sig lika ofta som förut men kan inte ta ut svängarna på samma sätt. Därför upplever man oftare att det i stället puffar och gör svepande rörelser.

 

Njurarna är nu färdigutvecklade. Fostret har blivit omkring 47 centimeter långt. Det lägger på sig ungefär fjorton gram fett varje dag, och väger i den här veckan runt 2800 gram. Pojkar är ofta något tyngre än flickor. Det skiljer ungefär etthundra till två hundra gram mellan pojkar och flickor.

Ashley Madekwe - Ring my bell


 
Hittade denna blogg vid namn Ring my bell som drivs av Ashley Madekwe. Hon är en aktris från England men bor i USA - Los Angeles. Hon har denna helt underbar blogg, om man tycker om en modeblogg med stil, riktigt god stil skall man titta in här för att inspireras till att klä sig eller bra njuta. Jag gillar den skarpt och skulle inte ha något emot att se ut som henne eller ha hennes stil. Älskar hennes skor! 
 
Hon blir den första i min nya kategori som handlar om inspirerande blogg på olika sätt. Mitt lilla kollage av bilder är tagan från hennes blogg.