Saga är sjuk


 
Vi är alla sjuka på något sätt här hemma. Jag bara hosta och känner mig hängig. Smilla är det fart på men hostar lite ibland och Saga har haft feber och lite lätt snorig. Det är nog jag själv som är värt, över en vecka har gått nu och det tycks inte bli bättre. Har bestämt att är det inte bättre på fredag så går jag till vårdcentralen. Är rädd för att jag bara får svar att "det är virus, så ingen antibiotika, det går över om några dar". Det är standard svaret jag alltid får.

Dags att ta tag


 
Här har vi lite träningsönskningar. Måste ta tag i mina extrakilon och få dem att försvinna men det är svårt. Jag har aldrig haft några problem med min vikt även om jag alltid tyckt att jag är på den lite mera "runda sidan" så inser jag nu när jag ligger på 62kg att jag har aldrig varit fet, tjock, överviktig mm, även om jag alltid trott så. Men nu, 62kg! Till mina 1,64cm.
 
Min viktresa genom åren
När jag träffa David låg jag på 52-53 kilo. Med tiden kom det trivsel kilon så låg jag på 55 kg tror jag sedan efter några år 58 kg och tillsist 60 kg. Lyckades ta mig ner till 56 igen när vi var på semester i tre veckor i Thailand. Men så blev jag gravid med Smilla och efter alla hormoner och vatten försvunnit fanns det kvar 4 kg och jag fick bort 2 av dem innan jag blev gravid med Saga, så då var min startvikt 58 kg och nu nästan 5 månader efter hennes födelse har jag 4 extra kilon på de redan 2. Just nu ser det ut som jag födde Saga igår! Känns inte alls roligt när jag aldrig varit så här stor. Jag försöker äta LC eller GI men lite godis på helgen blir det och lite läsk också men så pass lite tycker jag att jag borde gå ned i vikt.
 
Nu bjuds det på vårväder iallafall och nu äntligen kan jag ta mig ut på effektiva långpromenader, bara de får bort allt grus samt mycket lättare om Smilla bara kunde få vara frisk så hon kunde vara på dagis. Men mer tyngd i vagnen skadar inte. Och så skall jag vara frisk också om det skall fungera, men så fort förkylningen är borta är det två gånger om dagen som jag går en vända, för nu finns det inga undanflyckter samt dra ned ytterligare på sockret och andra kolhydrater så som potatis som det kan bli mycket utav samt bröd.
 
Mitt mål är att gå ned till 52 kg högst 54 kg. Kommer jag ned till 56 kg kommer jag känna mig mycket bättre men inte nöjd. Är ingen ungdom längre men det skadar inte att försöka se ut som en!
 
Plankan! Måste göra plankan!!

Nytt till Saga


 
Lite nytt till Saga. Roligt att stl 68 inte alltid är stl 68 utan kan variera. Leggins som jag köpte var inte alls lika stora, men det såg jag inte förän jag tvettat dem. Mailat till HM och frågat vad som händer nu, för så här kan det inte vara.