Bodys, muddbyxor och leggings


 
Tyg från jonic-textil, liandlo och stoff och still. Mönster från ottobredesign, med vissa ändringar.
 
Lite av vad jag har sytt än så länge. Byxorna är i stl 74 och bodys är i stl 68 samt en 74. Tyckte 74 såg så himla stor ut så jag gjorde två i 68 men jag ångrar mig nu! Men man jag lär mig. Har dock inte fått till bandkataren än, så det blir lite improviserat. Bodyarna är med så kallade raglanärmar. Skall prova en annan med sprud med knapp tänkte jag. Tänkte göra en tunika och leggings till Smilla härnest.

Lilla Saga i nya byxor


 
Ett av mina försök på att sy byxor. De blev helt ok tycker jag. Tyg från stoff och stil, mönster från ottobre. Tar så lång tid att få allt gjort. Syr så fort jag får en stund över och de är inte många. Det blir att förbereda på kvällen och sy på dagen. Har sytt lite annat också men inga foton än, kanske i morgon. Måste sova nu, så trött.

Mina tyger än så länge


 
Detta är mina tyger från Liandlo.se. Jätte fina tyger men inte så nöjd med kvalitén, de känns liksom, sträva. Lite höga priser för min smak, tex så kosta "Älv" tyget 180 kr för en meter och de andra 170 kr. De har mycket att välja på så som interlock och mudd i många färger. Var glad över att det fanns frover att köpa på alla deras interlock och mudd, så man slipper skicka en förfrågan om gratisprover och man bara får några stycken. Kommer nog köpa mer där i från men det räcker för tillfället.
 
 
Detta är tyger från Jonic-textil.se. Köpte väldigt mycket tyger från dem då de är billigast på alla de tyger jag kunde hitta samma av någon annan stans. En meter kosta 123,75 kr samt köper du tio meter får du 20% rabatt. En färgade trikåer låg på ca 111kr. deras tyger finns även på Rosahuset.se, Jofotex.se tex. Jonic har fina tyger och de känns mjuka de har en blandning på 92% bomull och 8% elastan, det är den vanligaste. Köpte mycket randigt och skall lägga ut bilder på dem alla snart.
 
 
Detta är tyger från Rosahuset.se. Kunde inte hitta det oranga klöver tyget någon annan stans så det blev att jag köpte från Rosahuset vilket jag hade tänkt köpa alla mina tyger från från början men så surfarman runt och hittar alla deras tyger på andra platser plus att de är billigare. Deras tyger ligger på 179kr för lillestoff, 139kr för tryckta trikå samt 129kr för enfärgad trikå. De har en mini gräns på 300kr för att handla vilket är dåligt så jag var tvungen att ta med lite andra tyger.
 
 
Dessa tyger är från Znokdesign.se. Jätte fina tyger, men det mesta är från lillestoff och de låg på 180kr. Jätte fina band har hon bla från lillestoff, 17kr. Älskar "ekorrn satt i granen" tyget.
 
Handla även från JNYdesign.se och StoffochStil.se, skall lägga ut bilder snart på dem också. Det kom så mycket på en att jag inte kom mig för att fota alla direkt. Har nästan tvättat allt nu, tar så lång tid bara. Har även börjat på mitt förta plagg! Ett par mudd byxor till Saga.