Saga


 
Det här fotot tog jag för lite mer än en vecka sedan. Vår vackra Saga . Snart är hon två månader. Tiden bara springer iväg, helt otroligt vad fort det går. Snart springer hon runt med Smilla och busar. Känns mycket bättre nu, inga mörka tankar längre. Känner att jag har tagit Saga mer till mig, kan liksom inte sluta pussa på henne. Hon är så fin, speciallt när hon nu känns så lugn och mer harmonisk, får bara hålla en tumme att det fortsätter så att den svåra perioden är över. Hon är lite förkyld nu. Smilla var på dagis två dagar och kom hem med lite basiller. Har försökt vara noga med att tvätta händerna efter alla näsor är torkade och dyligt men jag är rädd för att det är min tur nu. Har känt att det kicklar i näsan samt att jag har nyst lita i dag. Vi får se hur det blir, vill gärna hälsa på mamma och pappa i helgen, då vi missa förra helgen när tjejerna hade precis blivit sjuka.

Gripe Water


 
Hittade inlägg om detta Gripe Water när jag sökte på problem med gas för bebisar och detta var något man defenitivt skulle prova om ens bebis hade problem med kolik eller gas. Alla som använde det skrev att deras bebis blev helt fri från gas med detta vatten som är gjort på naturliga ingridienser. De skulle finnas på engelska shopen men jag kunde ej finna den där så jag sökte på ebay.uk och där hitta jag en massa Gripe Water  från olika tillverkare. Köpte tre flaskor och tror de gick på ca 200kr med frakt. Betydligt billigare än Minifom och hoppas den fungerar bättre som de skriver att den gör. Skall använda klart den Minifom jag har kvar först sedan får vi se hur det går. Sagas tarmar och mage blir ju mer och mer mogen så det är en del i att hon mår bättre nu. Hon känns mycket mer harmonisk, som David säger. Lekmattan har åkt fram och det verkar som att det börjar bli intressant för henne.

Tricot-slen


 
Fynda Tricot-slen på tradera, 400kr med frakt, annars ligger den på 699kr. Testa den i dag, men Saga var inte på humör för den. Hon satt bra i den tycker jag men hon var nog för hungrig för att det skulle fungera just då. Får se om det blir en hitt eller diss. Hon sover gott nu och har gjort så i nästan två timmar nu så då får man tid till att blogga lite, inte ofta men ibland så.