Ängelholm med amma och Hullda


 
När vi var i Båstad och såg på tennisen passa vi även på att hälsa på Davids amma och hans moster Hullda. Hullda var Davids mammas tvillnigsyster. Väldigt lik men ändå inte. Saknar Arna. Tyvärr fick jag inte så lång tid med henne då hon gick bort en kort tid efter David och jag förlovade oss.
 
Men det var jätte roligt att se amma igen samt att få träffa Hullda som jag fått höra så mycket om.

Saga sju månader


 
Nej så fel det kan bli. Saga blev 7 månader den 3/7 och nu är denna månad snart slut. Har haft fullt upp med annat, som jag så småning om kommer att dela med mig av här. Lite därför det varit så tyst här samt att jag har haft en bråkig och stökig designkod som jag brottats med och nu har jag bytt kod. Funderar även att byta till WordPress, men det får vänta.
 
Saga är en stor tjej nu. Väger över 8 kilo och är nästan 70 cm lång. Hon började för ca två veckor sedan att krypa och sitta själv. Hon drar även gärna sig upp på saker och försöker ställer sig upp. Just nu mår hon så där, en förkylning som lätt till öroninflamation. Hon hadde jätte svårt att sova för tre nätter sedan men jag bara trodde det var en sådan natt. Men natten efter på morgonen hade hon något torkat i och kring vänster öra, jag börja peta och hon böraja skrika och tillslut förstod jag att det måste ju vara öroninflamation! Kännde mig jätte dum som inte förstod tidigare. Stackars lilla hjärtat, trummhinnan hade ju sprukigt! Så det blev vårdcentralen och recept på kåvepenin. Går jätte dåligt att ge henne, förstår inte varför de inte kan göra sådana "suppar" som de kallas. Jag jobbar vidare och hoppas på att det lilla hon får i sig hjälper.

Dags för något nytt


Jag har bytt till Dessnaria då jag kände mig fast med namet Artiness. Jag ville ha något som ingen annan har eller ens finns att hitta. Först bestämde jag mig för smisignaria men kände där att det blev för långt, för många stavelser helt enkelt och har därefter sökt vidare. Jag har fastnat för ett namn som inte bara är ett namn, jag vill att namnet skall ha en betydelse. Så D för David, E för Elin, S för Smilla och S för Saga. Så har vi naria, naria tog jag från Narnia, för att jag vill ha lite fantasy och en känsla av att det är ett land i en annan värld.
 
Det bästa hade varit om Blogg.se hade funktionen som blogger har att kunna flytta innehållet i en blogg till en annan inom samma konto. Har efterfrågat detta och det skulle framföras till teknikerna, så en dag, kanske.