Malmö besök och fina presenter till Saga


 
David hade ett möte i Malmö så jag och flickorna följde med så vi kunde träffa Davids syster och sambo. Det var på tiden för det var alldeles för länge sedan. Jag var nära att stanna kvar hemma för jag visste inte hur det skulle gå med att sova på hotell med flickorna, men det var inga problem. Båda flickorna var super duktiga. Smilla hade till och med att eget rum att sova i. Kl sju båda dagarna hörde jag tyst "mamma.... mammaa.... pappa.. mamma....". Så glad att jag åkte med ner med tjejerna. Vi bodde på Grand Hotel Garden. Helt okey tycker jag, den hade inte fått så bra recensioner men jag har inget att anmärka mer än att duchen kunde få en sanering av mögel!
 
Vi fick jätte fina presenter till Saga. Skulle dock fått dem tidigare men Dabbie blev så sjuk att de inte kunde komma. Som tur är kan Saga fortfarande bära klänningen, som är stl 62, den stl som hon har nu. Ett jätte fint lejon med speldosa från Teddykompaniet och ett "pill" lejon som jag inte vet vart den kommer ifrån och klänningen kommer från KappAhl.
 
Synd var det att vi inte kunde träffa "amma" som hade hand om Charlie som var magsjuk. Vi skall försöka få upp henne till oss snart så vi får ta hand om henne.

Steve Madden vs Isabel Marant Bekket


Steve Madden "Hilight" en riktigt snygg sneaker wedge. Finns väldigt många olika varianter på denna modell som ursprungligen designades av Isabel Marant Bekket. Steve Madden ligger runt 1 200kr och Isabel Marant runt 3 000kr. Som vanligt missa jag denna modell, som jag brukar göra men jag lyckades knipa ett par gula från Brandos.se. Inte riktigt den färgen jag önskade men får duga. Jätte sköna att gå i, klacken är i gummi så de sviktar riktigt bra. Skall lägga ut en bild på dem när jag får tid.
 

Nikon D800E Canon G1 X Nikon 1 J3


 
Min dröm är dessa. Är så trött på min Canon G11 och Nikon D3000. Vill uppgradera mig och har tittat på andra kameror i flera år men det är först nu som jag börjat leta på riktigt. Började tittat påCanon eos 5D Mark II, men sedan hitta jag Nikon D800, så mcket bättre men kostar så mycket mer och då var det mer gärmbördigt att jämföra den till Mark III men den kosta ennu mer. Jag kan liksom inte nedgradera mig nu när jag sett vad dessa kameror kan göra. D800E är en annan version av D800. Den har ett modifierat AA-filter. Det filter som skall avhjälpa det som händer när man tex skall fota ränder, att de börjar röra sig eller "föröka" sig och böja sig. Men när man har ändrat detta filter får man fram ännu skarpare bilder vilket är uppskattat av många fotografer.
 
Jag vet att dessa kameror är överkurs för mig samt att det är objektiven som gör en bild bra eller dålig, men även kunskapen på den som tar bilden. Sedan är jag ute efter en ersättare till min G11. Har tittat på G1 X men har börjat snegla på Nikons 1 J3 men då är man där med objektiv igen så det känns onödigt. Eos M är också intressant men även den har objektiv så G1 X är den som är mest intressant. Det som stör mig med den är att närgränsen ligger på hela 20 cm! Helt otrolig dåligt när min G11 har 1 cm!
 
 
Har tittat på så många olika review med D800D800Emark IImark III. Var för sig samt jämförelser mellan dem. Vet inte varför jag vill att det skall säga "Nikon" i slutet men det skulle göra valet lättare. Men jag har valt till 99% nu att det är D800E som gäller samt G1 X får jag suga på lite längre.
 
Jag skulle gärna vilja utväcklas som fotograf och kanske till och med arbeta med foto.