Fin besök


 
Vi har haft fin besök iform av min vän Elin hennes man Jens och deras fina son Frans. Vi fick så fina tullpaner och jag fick vårkänslor! Elin och Jens skall få en dotter i mars så jag kunde inte motstå att få klä henne! Så jag hitta lite fint från KapAhl, en jätte söt body med ett fint kattmotiv.
 
Det var ett kärt besök, då det var så länge sedan vi setts, ja till och med hörts. Elin har hört av sig men jag har missat allt, känns jätte tråkigt. Men skall vi ses på lördag igen! Det känns jättekul. Då firar vi Saga ett år, men också David får vara med på ett hörn då han också fyller år snart.

Smilla


 
Fina Smilla, som har varit väldigt frånvarande från bloggen men jag och min man har kommit fram till att det inte behövs. Jag vet inte riktigt vad det är jag tänkt att jag skyddat henne ifrån? Hon är världens finaste och snällaste tjej som jag är så stolt över och vill visa upp. Tror inte hon tar skada av att bli sedd i här, så framöver kommer hon vara med lika mycket som sin fina syster.

HUNTER - rag & bone


HUNTER rag & bone
 
Hittade dessa på hunters hemsida. Så snygga! Ett ha begär startade direkt. De ser inte ut som deras vanliga stövlar vilket är ett plus. De liknar väldigt mycket att par ridstövlar, men med en gummistövelsula. Innan fanns det Jimmy Choos Hunter stövel som jag inte kan hitta någonstans nu, så helt utsåld, finns på ebay såklart men är glad för att jag inte fått tag på ett par nu när rag & bone finns. Bara jag hinner köpa dem innan de också försvinner, då de finns i en begränsad upplaga. Ca 2000kr får man lägga ut för dessa.
 
HUNTER & Jimmy Choo