Juldagsfika


En massa fika då Anna och Co kom och hälsa på. Tjejerna ville träffa Debbie igen innan hon skulle fara igen. 
 
Lite hatt spel är på gång.
 
Smilla är väldigt inne i Frost nu och kan inte sluta sjunga "lätt it goo lätt it gooo".. lilla hjärtat!
 
Lite iPad dags med Smilla och Elvira.
 
Anna myser med lilla Marin som älskar hulken.
 

Smilla och Sagas julklappar


De fick ett sevice sett i porslin från Ikea och ett kastrullasett från Just for chef. Plus lite att röra om med!
 
Smilla fick en Haglövs croker x-smal, en massa tights, strumpbyxor, tröjor och kläningar.
 
 Saga fick också en Haglövs ryggsäck, croker x-smal. Smilla fick en lila och Saga fick en rosa. En varsin Hello Kitty väska också. Saga fick lite bodysar, tunika, strupbyxor och tofflor. De fick även ett Brio tågbanesett med hästar och gubbar.
 
Tjejerna är överlyckliga över alla julklappar, men bäst är nog ryggsäckarna!

Julen 2014


Julen spenderades hemma hos oss! Jätte kul, vi har aldrig firat jul hos oss utan hos mina syatrar men denna jul såg annorlunda ut då min syater Sara med familj skulle fira hos sin makes släkt. Då blev det plötsilgt sex personer mindre och vi skulle då få plats i vårt lilla hem!
 
En super kul överraskning var att Davids syster Debbie kom på besök. Hon och Linda avbröt sin jordenrunt resa för att spendera jul hemma! På vinnst och förlust åkte de hem till sverige och hoppades på att alla fanns på plats. David trodde förts att något hade hänt och jag som inget visste kom hem på kvällen efter jobbet och kände att det var något som var annorlunda, någon titta på mig och där fanns hon! Helt chockad blev jag, men väldigt väldigt glad! Sakna Linda dock! Vid nyår fortsatte de sin resa jorden runt, igen!
I väntan på Kalle.
 
Smilla hämtar paket från tomten och är inte det minsta rädd! Det har hon aldrig varit dock.
 
Debbie agera jultomte då pappa inte orka, men så fick "nissarna" hjälpa till när det blev förvarmt för tomten. Viktoria och Linnéa var jätte duktiga som Nissar!
 
En massa julklappar till alla barn. Smilla och Saga spanar in alla klappar.
 
Även "mamma" fick julklappar. Denna till exempel, ett halsband som jag fick för några jular sedan och som jag nu fick påökat med två hjärtan som representerar Smilla och Saga! Så nu har jag alla mina hjärtan sammlande.
 
Julafton avslutades med en massa julgodis!