Mina hjärtan mår bättre


 
Saga från ledsen till glad! Man behöver bara le så ler hon tillbaka. Fortfarande inte helt ok, men det får bli dagis i morgon, måste jobba men jag är ledig tisdag och onsdag.
 
 
Smilla känns som hon brukar, men Saga behöver lite mer tid än vanligt. Vill gärna ligga på en och behöver hjälp med maten, då menar jag nästan tvinga ner den. Jag hoppas bara att jag inte gör fel att skicka henne till dagis. De får ringa helt enkelt om det går åt pipsvängen.

Magsjuka och födelsedag


 
För en vecka sedan blev Smilla sjuk, men som tur var kräktes hon några gånger bara, men matlusten försvann helt. Sedan på måndagen var det Sagas tur. Hon har dock ätit mer än Smilla men det är svårt att få henne äta lika mycket som hon brukar. Hon har alltid varit stor i maten, tvärtemot Smilla som lever mest på luft och vatten. Så i tordags när man tror att man skall klara sig blir man själv sjuk. Hade tänkt arbeta, ordnat med dagis och pratat med jobbet att allt var bra, men så på morgonen var Saga så trött och när hon vägra äta förstod jag att jag pusha det för mycket. Det hade ju bara gått två dagar. Saken var att hon åt så bra dagen innan att jag trodde det skulle fungera. Jag själv kände av lite svagt illamående men tänkte inte mer på det. Tog Smilla till dagis iallafall för hon ville så gärna. Något jag senare ångra då jag vid tolvtiden mådde riktigt dålig och kämpa järnet för att inte spy. Jag ville bara klara mig så jag kunde hämta Smilla vid två. Som tur var hade jag inte ätit något på morgonen för annars hade det kört ihop sig. D var i stockholm på möte och skulle inte komma hem på flera timmar. Jag klarar att hämta Smilla och vid fyra tiden lägger jag dem för att vila, sedan kunde jag inte hålla mig. D får ringa min mamma som kommer för att hjälpa tills D kommer hem. Jag hade bara en kräkattck dock, tackvare att magen var tom. Aahhh.. det blev en lång utläggning. Hoppas bara att det slutar här, jäkla rotavirus! Jäkla dagis som fungerar som ett nav för spridning.
 
Hur som, min födelsedag som är i dag får vänta till nästa helg som jag är ledig men lika bra är väl det när min systers minsta också är magsjuk. Krya på er alla som är sjuka där ute.

Mina tre hjärtan


 
För någora dagar sedan tog jag dessa bilder när D lekte med tjejerna. Jag övar och övar för att lära mig inställningarna men det är jätte svårt. Jag tenderar att få ett gulstick i bilderna, även om det inte finns en lampa tänd. Rörelseoskärpa kämpar jag emot också. Men det är ju bara att fortsätta att kämpa på!