NIKE Air Pegasus +30 och Converse All star leather Hi


 
Handlade från Foot locker och detta är resultatet. Ett par NIKE Air pegasus +30 i rosa, mer orange tycker jag men sjuk snygga och framförallt sköna. Bra val av mig att ta en halv storlek större. Så har vi ett par Converse hi leather. Känndes an aningens små när jag prova dem men jag har samma storlek i mina andra conisar så det blir nog bra. Inga tjocka strumpor bara. Så nu är jag verkligen redo för en härlig vår.

Mellodikrysset


Mor och far kryssar
 
Kryssar i mobilen
 
Smilla fick låna sin pappas fina ring och Saga är less på att sitta i sin stol
 
Mellodikrysset är en tradition i vår familj. Man får en chans att träffa alla, systrar med barn, mor och far. Jag arbetar varannan helg så det blir inte så ofta man kan ses, men varannan så! Nu när min far bilivit sjuk vill jag passa på då barnen mår bra. Far har väldigt dåligt immunförsvar nu under en lång tid och behöver inte sjuka barn omkring sig. Hela familjen hopps på det bästa och att vi skall få ha kvar vår far/make en lång tid framöver. Usch.. kan inte tänka på det mer nu, blir så ledsen. Har inte sagt det till någon för jag skulle bryta ihop då, jag gör som jag brukar när något är dåligt, håller det för mig själv. Hur som, kul att se dem och att tjejerna får träffa dem ♡

iPhone 5S silver


 
Min fina nya mobil som jag köpte för ett tag sedan då jag tröttnat på att min 4 inte fungera optimalt med iOS7. Samt att jag haft den i fyra år! Väldigt länge för mig. Men så kommer 6:an i augusti och jag inser att jag skulle ha väntat som jag tänkt! Dvs den kommer ha lika stor display som s4, som jag vill ha. Men men jag är nöjd min 5s.