V E C K A 1 9


V e c k a  1 9 (18+0)
 
Då har vi kommit till vecka 19. Snart har vi kommit halvvägs. Känner av att det behövs mer järn nu, är inte så duktig på att ta mitt järn, måste bli bättre! Har värk i höger höft som kommer och går har även känn av falsk ischias som jag hade med Saga innan jag fick foglossningen som bara blev värre och värre.. Hoppas på att denna graviditet blir snällare.
 
Känns som att magen börjar få en mer "gravid" mage nu. Annars har det bara varit fätt och svullnad!

V E C K A 1 8


V e c k a   1 8 (17+0)
 
Julafton och en ny graviditetsvecka har kommit. Redan vecka 18, helt otroligt att tiden gått så fort men så är det. Långsamt i början för att sedan springa iväg. Jag mår si och så, är trött och har ont i höger höft. Var inne på akuten i går på ultraljud av mitt ben då jag fått stora blåmärken på vaden som klia och hela benet kändes stumt. Ingen propp! Men ett ytligt tromboflebit kunde läkare på vårdcentralen hitta. Fick recept på en salva som är antiinflammatorisk som skall hjälpa, så det hoppas vi på. Annars har jag foglossning att se fram emot! Hi hi.. inte kul men men.. Tjing hej!

Årets julkort


Årets julkort! Faktiskt första julkortat jag skickat. Det var dock inte lätt att få till ett fint kort. Bilderna nedan visar hur det såg ut.
 
 
Det var minst sagt svårt att få fram en fin bild på båda tjejerna. Saga sura för hon fick inte hålla sin docka och nappen ville jag inte att hon skulle ha men det var tydligen nödvändigt för annars hade det inte blivit något. Men kul var det att se alla deras olika miner under jackten på en bra bild, någon bild!