Alaska och Yakuza


Mina fina pojkar, ja för det kommer de alltid att vara även om de inte är mina pojkar längre. Mina fina myspojkar.. önskar att de fanns här hos oss men det går tyvärr inte. Davids astma och allrigi klarar inte av dem längre. Många fina minnen man har med dessa killar. Två olika personligheter, två olika killar men helt underbara på sitt sätt. En lugn och sannsad och en vild och yvig. Grät floder i dagar efter de lämnade oss, det gjorde så ont. Men de har det bra och det gläder mig, det gläder mig att jag kunde tillslut hitta dem ett hem som jag visste skulle passa dem.
 
Puss mina killar, kommer alltid sakna och älska er!

Syskonkärlek!


Mina fina tjejer som kan vara så fina mot varandra när "andan" faller på. Bilden är dock tagen förra året men jag ville så gärna visa dessa fina bilder. Svider lite i hjärtat då Alaska finns med på bilderna. Han och Yakuza har det jätte bra i sin nya familj men jag kan inte hjälpa att jag blir ledsen när jag ser någon av dem. Mina pojkar! Kommer allltid att känna så.
 
Vi befinner oss i välkända "vabbruari" men än så länge är tjejerna bara lite snoriga och hostiga och jag håller en tumme att det skall förbli så. Det är bara jag som var lite dålig i januari och tycks inte riktigt bli helt frisk. Många på mitt jobb har insjuknat i influensen och tycks vara riktigt under isen. Vi får hoppas på att våren inte är allt för långt bort och vi kan få känna på en härlig vårsol!