V E C K A 2 2


V e c k a  2 2 (21+0)
 
I går klev vi in i vecka 22. Tiden bara rusar i väg men det känns skönt för det betyder att vi närmar oss vår lilla tjej, ja vi säger att det är en tjej, även om det inte är hundra säkert. Just nu går vi igenom namn, om och om igen för vi är inte säkra. Jag var säker men så kändes det inte rätt.
 
Bebisen är ca 26 cm stor nu och vägen ca 370g. Bebisen har en egen dygsrytm, sover när du är vaken och är vaken när du sover. Just nu utväcklas bebisens hjärna väldigt mycket under denna tid. Just nu skall man tydligen unvika stark sol och jag som är i Thailand. Men men snart är ni hemma igen om lär inte se solen på ett bra tag igen!

Ao Nang Dag 3


Denna dag tog vi en pool dag. Jätte skönt tyckte jag. Inget mäck hit och dit. Allt blir så mycket jobbigare när man är gravid speciellt om det är varmt. Så poolen hela dagen och seda ned på stan för att hitta något att äta. Vi hitta en Thai och Schweiz restaurang. Ingen super höjdare men  helt ok. David var nöjd som fick bryna sitt eget kött. Smilla fick en god chokladmilkshake och pomme, Saga mjölk och spagetti.

Ao Nang Dag 2


Så här såg frukosten ut. En massa saker som inte jag äter. Det var som att de serverade luch. Svampsoppa och gu vet vad. Det blev macka med smör för min del. Saga hitta god flyffig pankaka, Smilla rostad macka och David tog omelätt.
 
Saga var det fart på. Spexade så fort kameran kom fram.
 
Sedan var det dags att ta oss ut till Railay beach. Inte lika fint som jag minns det. Men tjejerna gillade det och de var så söta i sina uv-dräckter.
 
Jag höll mig mest i skuggan men jag brännde mig ändå.
 
Sedan tillbaka på hotellet bestämmde vi att äta där. David var en aningens besviken på att det bara var vi där. Tjejerna valde pagetti och pomme! Helt otippat då de åt det dagen innan. NOT! Men men så länge de äter något så är vi nöjda.
 
Det kom fram en liten jätte rädd hona som ville ha mat. Kunde inte hålla mig utan bjöd på min kyckling jag åt. Hon blev så mätt att jag lyckades få henne att blunda. Annars satt hon med sina helt uppspärrde pupill stora ögon. Så fin men ändå kunde jag inte klappa henne. Kan ju inte säga åt tjejerna att inte klappa och så gör jag det. 
 
Den lilla hon katten blev så mätt att hon kunde gå sin väg och spana på andra katter. Hon låg som en liten padda längst ut på däcket på restaurangen.
 
Det fick bli sluten på vår första riktiga dag av semestern.