V E C K A 3 1


V e c k a  31 (30+0)
 
 
Igår gick vi in i vecka 31. Längtar så att komma till slutet eller att slutet skall komma tidigare. Magen är väldigt spetsig och alla som har en åsikt måste säga att det är "pojkmage". Helt otroligt att sådana myter lever vidare. Att ingen lär sig att hur magen ser ut har inget med vilket kön barnet i magen har. Det kan komma ut vad som, pojke som tjej. Nu trodde barnmorskan att det var en tjej, dock med viss tveksamhet och det är helt ok för jag tyckte också det var svårt att kunna avgöra hundra procent. Med Saga var det glasklart även om barnmorska inte ville säga något så fick jag se och efter mycket studerande på andra ul kunde jag konstatera själv vad det var. Men denna gång är det osäkert.
 
Bebisen växer så det knakar, ja.. jag tror jag kan höra hur det knakar. Ca 37cm lång och 1,6kg tung. Alla organen är snart färdiga och den börjar lägga på sig ett fettlager. Lungorna blir klara sist. 
 
Vanligt är att man känner sig tung och otymplig nu och ja, det gör jag. Ont i bäckenet och det känns som ryggen skall gå av. Känner mig anfådd av att bara prata ibland. Börjar känna av vatten i kroppen nu också. Tjocka ben och svullet ansikte och svullna fingrar när jag anstränger mig. Hoppas på att det inte blir allt för jobbigt framöver, att jag skall få känna mig något normal men det känns bra att det går mycket fortare denna gång än med Saga. Har vårsolen på min sida så det känns bra med ljusare tider vilket är bra för sinnet. Så vi kämpar på!

Ao Nang dag 5, 6, 7 och 8


Kommer lite mer Thailand. Mycket bilder att gå igenom.. därför tar det lite tid och så skall man orka. Här har jag samlat några dagar.
 
Dag 5 - en dag vid poolen
Smillis, fina Smilla! Älskar att bada och älskar sina simglasögon så hon kan dyka, eller ja, hon simmar lite under utan. Men hon är duktig!
 
Saga fick en lite simlektion. Vi hitta små uppblåsbara västar som var jätte bra för tjejerna. Lite mer frihet för dem.
 
En skön dag vid poolen. Lite bad och mycket lek för tjejerna.
 
Dag 6  - en kväll på stan
Vi åt på en restaurang som likna en sportbar, vid namn Aj´s. Jätte god mat. Gott att inte bara äta thimat.
 
På vägen hem stanna vi för att köpa lite smycken till tjejerna. Armband och halsband.
 
Moskén som kl fem varje morgon hade bönutropp. Vi bodde ganska nära heltenkelt. 
 
Dag 7  - en dag på Pha Nang Cave Beach
Lite bad och sol på standen. Här har vi Saga i sin uv-dräckt och uv-tält. Detta tält som jag höll på att ha sönder för jag blev så förbannad när jag inte kunde vika ihop det. Tillslut efter mycket tittande på instruktionsvideo lyckades jag utan att riktigt veta hur jag gjorde.
 
Här har vi Sagas favo blöja. Den är ROSA!!!! Hon ville bara ha denna. Rosa med Nalle Phu på, kan det bli bättre?!
Så hallå Libero.. rosa blöja, kan bli en hit.
 
Lite kvällsbad i regnet. Här stod jag på våran veranda till rummet. Jätte stor veranda, inget jag är van vid att ha och så nära poolen. 
 
Dag 8 - en dag vid poolen
Lite kall isglass i värmen!
 
En stilstudie i Saga miner. Vår lilla princessa som kom in i en ny fas här i Thailand. Hon blev tre år här och med allt det innebär. Så trotsig men så go! Hon kom ut i en ny personlighet där hon kunde vara hur härlig som helst men så kan det vända tll krig där hon vägrar att lyssna och vägrar att sluta bråka. Men helt otolig i sina miner och en helt makalös fantasi. Man kan bara älska henne, för hon är hon, med allt vad det innebär.
 
Fina Smilla som lekte i poolen. Hon bodde i princip där. Hon älska det så mycket och hon drömmer fortfarande om den poolen och pratar om när vi skall till Thailand igen. När hon hittar något hon vill att vi skall köpa säger hon "kan vi köpa den här, finns den i Thiland? Vi kan köpa den där". Hon är så söt! 
 
Så trötta efter en dag vid poolen. Smilla i poolen och Saga utanför. Saga sa att hon tycker inte om den "starka solen". Hon gilla inte värmen vilket skrämde mig då hon låg på solstolen och sa att hon frös, så det var bara att tvinga ned henne i poolen för att svalka.

Om det var mer vår


 
Hängselbyxa - Trikåtop - Bomberjacka (slutsåld) - Nike Air Force 1´ 07
 
Om det hade varit mer vår, 10+ och sol hade detta varit något jag skulle burit. Allt förutom skorna är från H&M, så det är H&M look för våren. Jag missa den fina bomberjackan i glansig grönt tyg, tyvärr, hade gärna velat ha denna. Så fin och så vår/sommar. Får leta vidare om det finns något liknande.