Seija - fyra månader


En fyra månaders Seija. Hon är så söt! Kan inte sluta se på henne. Jag hoppas det inte bara är jag som tycker hon är söt, ni vet mitt "barn och andras ungar". Jag vill inte vara "mamma-blid". Men men hon är min, bara min och i morgon blir hon fem månader.

Seija - tre månader


En sovandes Seija vid tre månader. Så fin och snäll min fina lilla sessa. Hon är hur härlig som helst! Känns jätte skönt att hon är så lugn och snäll tjej eftersom jag har två andra barn, den ena vildare än den andra. Försöker hinna ikapp med mitt bloggande och jag vill gärna få med Seija när hon byter månad. Jag måste ta mig tiden helt enkelt och det känns som att det finns nog lite tid nu när alla sessor sover för natten. Så skall man försöka hinna med resten av alla sysslor här hemma också.. prio-listan är kort nu för tiden. Nå väl dags att sova!

Seija - två månader


För räkneskapen måste jag även visa upp Seija vid två månader. Det var ju ett tag sedan men här är hon, en lite fin skit! Kommer ihåg att det kändes helt otroligt att hon redan var två månader och att hon blivit så stor. Denna dag hade hon fått en present och Saga ville att den skulle ligga på henne men jag tyckte att den kunde ligga bredvid iallfall.