🖤


 
Sådan obeskrivlig stor sorg.
 
Pappa lämnade oss under torsdags natten kl 02.24, efter en lång kamp mot canser. Förevigt saknad och älskad.

Julafton 2017


 
Vår julafton såg ut så att vi fira hemma hos min syster Anna och hennes familj. Tanken var att det skulle vara nära och bra för mamma och pappa att komm dit men pappa var tillbaka på sjukhuset då. Men han kunde komma ändå. Vi beställde transport, så han kunde vara med och äta och titta på "Kalle Anka" på tv. Sedan var det dags att åka tillbaka. Debbie och Linda hade åt upp för att hälsa på pappa och när det var dags att åka valde Debbie att stanna för att vara med på julafton.
 
Vi åt julbord, vi åt julgodis och allt som hör julen till och så kom tomten och dela ut alla julklappar. Sedan var det lek med alla fina julklappar.
 

Rituals...


 
En lite julklapp till mig själv var detta set från Rituals, the rituals of sakura. Första gången jag testar dem, så jag hoppas de är bra. Doften är jag inte så jätte förtjust i, men jag kan nog vänja mig. 
 
Julen har än så länge varit väldigt regning och det verkar som att det kommer fortsätta. I morgon blir det jobb, ser inte fram emot det, men men jag måste. Ledig på torsdag och då kan jag hälsa på pappa. Han vill så gärna ha sällskap. Mamma är där varje dag, nästan hela dagen och mina systrar är där så fort de kan. 
 
Nä nu är det dags för lite god mat som min man lagat, fläskfelégryta! Så god!