Götakanal med mor och far


 
Min mamma och pappa har läne velat åka tuffetåget som går igenom Söderköping. Så denna dag blev det av! Det var dock en aningens svårt att ha Seija i knät och fota samtidigt. Bilderna blev lite sneda! Men man, bilder blev det.
 
 
Efter vi åkt ett varv var det dags att äta en bit på det nya Lock, Hope and Barrel. En riktigt god hamburgare blev det. Mamma och pappa var nöjda med turen och de var väldigt nöjda med att turen sluta med en bit mat.

Playa Feliz - Hem


Då var sista dagen kommen. Det var såklart ett måste att ett sista dopp. Här är det Saga som får visa sina vatten konster. Jag passa på att börja pack för jag fick en känsla av att badandet skulle ta tid, viket det också gjorde. Vi tog lite för långtid på oss, för de börja ringa till oss. Men vi svara inte! Vi förstod att de ville få ut oss nu, men det skulle inte gå fortare för att de tala om det för oss.
 
 
Nu hade vi kommit till flygplatsen och tänkt äta och valet blev Burger King! Tycker Burger King är godast av alla snabb mats ställen. Efter det var det bara att vänta. Vi träffa på Minna med familj och några av tjejernas andra lekkamrater. De åt godis och sprang runt och lekte. Lagom till att vi skulle gå ombord hade Seija somnat i min famn. Det blev väldigt tungt tillslut då det tog lång tid att komma ombord planet.
 

Playa Feliz - sista dagen


Då var vi inne på de två sista dagarna, eller en och en halv dag, rättare sagt. Vi börja med frukoat så klart, på den sedvanliga restaurangen. Vilket vi gjorde varje dag. Men först ville vi se till att vi fick en bra plats vid poolen, vilket inte var det lättaste.
 
 
Det var väldigt störande att alla dessa människor som gick tidigt ut på morgonen eller även på kvällen och hängde ut badlakan under parasollen för att paxa dem vilket inte var tillåtet. Vilket gjorde det väldigt svårt att få någon bra plats eller någon plats alls. Eller så kunde de lägga ut badlakan på solbädden och sedan ta en dagsutflyckt och inte vara tillbaka på flera timmar! Dessa två saker störde mig mest, att alla gjorde det och vara ok med det. Man kände sig nästan tvungen att göra likadant. Det var något som jag även sa till personalen då de frågade vad som var bra och vad som var dåligt. Vi hittade som tur var en plats där de inte hade hängt några badlakan.
 
 
Tjejerna hitta en kompis, eller flera, men det var just denna tjej, Minna som de lekte mest med. En snäll och söt tjej som var där med sin mamma, pappa och storebror. De bada och lekte. Här tog de en paus med att rita.
 
 
Seija fick också prova på att bada. Hon är inte så förtjust i det, men hon tycker det är roligt efter en stund. Provade att bada i den lilla bebis poolen men det gick så där. Den var ganska kall, så då testa vi den stora poolen. Önskar att jag tagit med hennes gula bebisdyna att sitta i, kunde vi alla badat mer tillsammans.
 
 
Så drog vit ut på kvällen för att kolla in området och grannhotellet, där de bruka ha shower på kvällen, vilket vi var välkommna att se. Vi gick i deras supermarket och handlade lite chips och dricka. Tjejerna lekte i en lekställing som fanns där på hetellet. Sedan sprang de mest runt.
 
 
Lite kvällsbad blev det, med Minnas familj. Inte tillåtet men en liten stund gick det an.