Seija ♡


Fina Seija vid sex månader. Världens gladaste tjej som är så mysig och har inte långt till ett leende. Hon rynnkar sin lilla näsan och så skrattar hon och grymtar lite. Hon "pruttar" på dig.. hon trycker sitt ansikte mot bröstet och så blåser hon.. och så låter det.. och så gör hon det igen och så tittar hon upp för att se om man skrattar. Hon är en våran lilla glädjespridare, vår lilla älsklingstjej, ja, allas älsklig, även tjejernas. Hon är så mycket lättare än tjejerna och då menar jag Smilla och Saga. De BARA bråkar hela tiden.. phuu.. syskonkärlek. Jag hoppas det lugnar ned sig snart.
 

Zoomer kitty


Denna fina ZOOMER KITTY fick Saga i julklapp. Det var lite strul med den så vi fick en helt ny! Utan att skicka tillbaka den defekta..!? Det gick väldigt lätt och smidigt tycker jag att reklamera. Det tog lite tid bara för att David inte kunde få till det att filma katten, så jag fick ta över och vipps på en vecka hade vi en ny kisse hemma. Bra hjälp från lekmer.com, tummen upp för en snabb service.
 
Det är en interaktiv katt som leker med dig, med eller utan leksak. Den spinner om du klappar den, följer din hand och busar med dig, kan även spela musik. Väldigt kul liten leksak som får mig att sakna pojkarna..
 
 

Seija - nio månader


BVC resultat 2017 02 28
 
Vikt - 8 570kg (8 530kg)
Längd - 68,5cm (66,4cm)
 
 
Eftersom Seija hade sjunkit på sin skala vid åtta månaderskollen fick vi komma vid nio månader också för att se att hon går upp i vikt och längd. Hon hade växt lite på längden, så det såg bra ut. 30g och 2cm var skillnaden från förra besöket. Hon har kommit igång bättre med maten men så blev vi sjuka här hemma och hon har precis blivit bättre, men hon hade feber och en jobbig hosta som håller sig kvar lite. Inte lika snorig men det rinner lite då och då. Detta var nu hennes fjärde förkyldning. 
 
Seija kan ställa sig upp, ej utan att hålla sig i något dock. Innan kunde hon krypa upp på knä. Hon pekar och som vanligt "pratar" mycket. Kan säga mamma, tror jag, hon sa det ganska tydligt i går och det kommer när hon vet att hon skall få mat. Kryper inte än men drar sig fram riktigt fort. Hon växlar fort mellen sittande till liggande och tvärtom. Hon äter gröt till frukost med päronpuré. Sedan är det tre mål mat emellan sömn och så gröt innan läggdags och hon brukar somna 21-21,30. Vaknar gör hon 7-7,30. Sover vanligen två gånger, förmiddag-middag, sedan eftermiddag-kväll. Det beror på om vi är hemma eller ute och går, eller vad det är som vi gör på dagen som avgör när och hur länge hon sover.