förkylningstider - Seija 15 mån


 
Nu befinner vi oss i förkylningstider och det är dags att fylla på mer i hemma apoteket. Har redan vabbat Seija i två omgångar. Sist var riktigt jobbigt när hon hade temp på 39-40 i fyra dagar. Stundtals, när jag lyckats få ned tempen, kunde hon lysa upp igen och börja leka, men när den kröp upp igen blev hon väldigt gnällig och tillslut bara trött. Stackars liten, mitt fina hjärta. Så svårt att se dem må så dåligt och man bara går och väntar på att det skall vara över. Nu får vi hoppas att det dröjer tills nästa omgång, men så är det med förkola, alla barn så tätt inpå varanndra och mycket innomhus. Människor tycks tro att förkylningar finns i kylan, men det är människor det finns.
 

BeSafe iZi Up X3 Fix - Bältesstol


Vår nya bältesstol från BeSafe, en iZi Up X3 Fix, som Saga skall få använda. Mina "stora" tjejer är så pass stora nu att det är dags att byta stolar, samt Seija som får hoppa över till Sagas BeSafe. Smilla skall också byta till en likadan, dock ej med isofix tyvärr. Finns tyvärr ingen isofix i framsätet eller i mittensätet, så det fick bli en likadan men utan isifixen. Känns lite tråkigt, hade gärna velat ha den säkerheten.
 
Seija skulle så klart prova den, igen och igen.. 
 

Calvin Klein - Livet


En litet fynd från boozt.com, en nyckelring. Riktigt fin om jag får säga det själv.
 
Det har varit en bra vecka tycker jag, trotts att jag, Smilla och Seija är snuviga. Smilla har en riktigt risig hosta som är jobbig på morgonen och på kvällen. Vi tog en dag ledigt från skolan, men jag tror inte den hade behövts då hon efter någon timme var hur pigg som helst!
 
För mig känns det som jag aldrig blir bättre. Har ont i halsen varje morgon och snövral. Tredje förkyldningen på raken. Får nog räkna med att det kommer vara så här tills våren kommer...!
 
Idag blir det kalas för Smilla. Den fjärde på tre veckor! Mycket nu efter att ha börjat förskoleklass, många nya kompisar. Så kul att hon trivs och att hon fått så många nya vänner.