Gammalt blir nytt


Tänk att något så ofrächt och gammalt kan bli så fint igen?! Dessa skor köpte jag för herrans massa år sedan och har som det brukar, fått gula sulor. Inget ovanligt. Jag hitta ett sett att förnya dem och nu tog jag tag i det. Istället för att köpa nya tänkte jag ge dem en chans och det blev ju jätte bra! Som nya, nästan. 
 
Medlet heter "Sole bright" och kommer från ett märke vid namn Angelus. Köpten en flaska från Danmark och nu har flera av mina sneakerns fått ett ansiktslyft. Mycket billigare än att köpa nytt.
 
 

Nya höst skor


Nu är hösten räddad! Nya skor att stuffa runt i. Timberlands Flannery blev det. Har ett par Icon 6 men känner att de är lite för "grova" för mig. Flannery är lite smidigare. Hitta dem för ett bra pris på en engelsk sida. Glad att jag hitta dem i svart också, kännde att det fattades. Har fler skodrömmar för hösten ock vintern, hoppas att jag kan uppfylla dem också.
 
 

7 år


Min fina prinsessa, 7 år! Kan inte förstå att det redan gått 7 år sedan hon föddes. Mitt första barn, min dotter, hon som gjorde mig till mamma. Finaste Smilla, med ett hjärta av guld. En fin vän till alla, som alltid finns där för den som behöver henne. Dock bor det en liten diva i henne, en prinsess i alla dess bemärkelser, men det är en del av vad som gör henne till HON! Älskar dig!!❤️