Katten sixten


Detta är Sixten. En fin och snäll katt som tillbringa hela sommaren hos oss. Först när han kom till oss var han liten och smal, en fjolårskatt, inte så gammal med andra ord. Men med tiden blev han större och vi blev mer och mer fasta vid honom och han vid oss. Vi visste att han bodde i höghusen på andra sidan gatan, men av någon anleding ville han flytta in hos oss. Många gåner smet han in när man försökte parera dörren och barn som skullee in eller ut. Några gånger fick han smaka på något smaskit för han tycktes vara riktigt hungrig.
 
Nu är det så att katten Sixten inte finns hos oss mer och då menar jag att han inte finns mer. Någon har kört på honom! Väldigt gjobbigt då han börjat bli en del av familjen, även om han inte bodde hos oss så satt han vid altan fönstret och titta på oss och suktade efter att få komma in. Om David inte varit alergisk hade gärna fått flytta in. Många gånger tänkte jag att jag skulle kidnappa honom och ge honom till min mamma som bor på landet. Eftersom hans matte eller husse inte tycktes ta hand om honom så särskilt bra. Men nu är det försent!
 
Vi kommer aldrig att glömma honom iallafall. Vår Sixten.
 
 

Rebecka minkoff


 
En ny liten skönhet från Rebecka Minkoff, som jag införskaffa för ett tag sedan. Det var nästan halva priset så jag var lite tvungen. Vill sälja min MK Selma för den har guld detaljer. Är så frälst i silverdetaljer och känner att jag måste få in lite mer silver!
 
Annars jobbar och sliter man. Smilla har varit sjuk, Saga är krasslig men är super duktig som orkar med skola och frita ändå. Min lilla hjälte! Seija är inte hundra hon heller. Hon har varit riktigt grinig i två dagar nu, så undra om något är på gång, hon är snuvig också så frågan är om det blir något. Lediga i morgon då skolan har studiedag och jag är ledig från jobbet. Blir nog en prommenad till kanalen och sedan handla lite mat.